ahoj...mam dvě děti , 9 let a 2 roky..U mladšího se záchvat poprvé objevil kolem roku,byla jsem v šoku a nevěděla co dělat ,malej se vztekal a já ho pokárala a lehce plácla přez plínku,okamžitě omdlel ,nedýchal,oči v sloup..no děs...po probrní které mi připadalo dlouhé a já nevěděla co v tu chvíly dělat sem volala doktorovi a ten ho pak ,když sem k němu dorazila ,řekl ,že některé děti mají nízký práh bolestivosti a ,že to nic není .jedině ,kdyby se to častěji opakovalo..po měsíci se to opakovalo,malej zakopl a spadl ..zase omdlel a to samé ..doktor mě ujištoval ,že hold sou náké děti hold náchylný na bolest ....když se mi toto stalo 2 x v dětskem centru ,trvala sem na vyšetření u neurologa ..ted sme se dozvěděli vysledky eeg..má slabou epilepsii ..v srpnu jdeme pro léky..v rodině to u nas nikdo nemá...... moji rodiče by nepodávali léky a nechali by to ...doktor na neurologii ma totoiž pověst ,že léčí i to co se nemusí ,a hlavně má děsné jednání,bohužel jiný neurolog tu není...tak po přečtěni vašich příspěvku sem v šoku ,že bez léčení by to mohlo byt i snad horší..děkuji ta vaše články.
Předchozí