Ja jsem taky Andrea a mam narozeniny 2.10. Nikdy me nevadilo ze to je tak blizko po sobe dostala jsem vzdycky spoustu darku v kratke dobe -:))) a moje sestra musela cekat pul roku hahaaa-:)))) v pozdejsim veku se muj svatek a narozky nejak zkloubili dohromady ale to uz me tak nevadilo. Mam 14ti mesicniho syna Adamka a trosku me zamrzelo ze si na jeho prvni svatek skoro nikdo nevzpomel. Ze jsou vanoce vi kazdy ale ze ma v ten den i nekdo svatek spousta lidi zapomina. Ale stejne jsem rada ze se tak jmenuje a doufam ze me to nebude v budoucnu vycitat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.