Markétko, pro mě rozhodně divná nejsi! A pokud máš možnost si to takhle sladit, nezbývá než ti gratulovat
Já jsem teda ty tři roky doma zůstala, ale zase jsem za tu dobu "stihla děti dvě" a když byly menšímu necelý dva roky, vrátila jsem se do práce.
Bohužel charakter mojí práce nedovoloval tam docházet na částečnej úvazek (dělám v bance a mám na starosti celej region - klienty), takže jsem se pak vrátila a dělám to samý jakožto OSVČ - abych si mohla práci časově přizpůsobit a pracovat z domu když potřebuju. V bankách jsou částečný úvazky obecně docela problém.
Naprosto ti ale rozumím v tom že se ti nelíbí představa "nedělat" nic - samozřejmě kromě maminkování
jsem podobnej typ.
První rok jsem si užívala mimča a nic mi nechybělo, pak jsem postupně začala cítit potřebu "zpestření". No a po těch 3 letech šla dcerka do školky a chlapečka hlídala náhradní babička-sousedka v důchodu. teď už mám ve školce oba.
Tak kdybys ještě někdy pochybovala o tom zda jsi v pohodě. písni na mail, zkušeností pracující matky mám nepřeberně