Přidat odpověď
Spirálko, zareaguju stejně jako Oggová - to je tvůj problém. Já jich znám dost. Máme to tak, že manžel naštěstí chápe, že mateřská není dovolená, ač to má v názvu, a že běhat kolem tříleté a pětiměsíční není legrace, takže prostě sám od sebe jde a vytře, umyje nádobí, uvaří... Umí všechno a já v tom teda nevidím nic zvláštního. Nechválím ho za to pokaždé, neb on mě taky za věci, co děláme oba nechválí. Pochválím ho za stlučenou poličku a on mě za upečený chleba - prostě za to, do čeho se ten druhý sám nehrne.
Ale že by někdo seděl a velel, to teda ne. Je to společná domácnost, společné děti. Staráme se o vše společně. Až půjdu do práce, budeme se i nadále starat společně. Spíš nechápu ty, co na mateřské kolem chlapa kmitají, pak jdou do práce a co? Začne chlap, do teď mající komplet servis, pomáhat jen proto, že teď už jsou na tom se silama stejně? Takovýho chlapa mi ukaž - nevěřím tomu. Je zvyklý, že ženská se stará, tož ji dál nechá se starat. i když teď už makají oba - akorát on přijde z práce a realxuje, ona jde na druhou směnu - a na toto já v budoucnosti zvědavá nejsem.
Předchozí