No, já se ptala našeho dr. na osmiměsíční, jestli už to mám nějak řešit, a bylo mi řečeno, že důležitej je v tomhle věku vysoký vzpor na ručkách a natahování se po hračkách, což obojí v pohodě dělá, včetně obojího otáčení a "hodin". Do devíti měsíců je tím pádem na plazení i lezení čas. Neurolog Kryštofa viděl a všechno je prý ok. Tak čekáme a těšíme se. Jasně, pokud na desetiměsíční kontrole bude pořád takhle "stagnovat", budu už neústupná. Ale já byla taky lenoch, co chodil až ve 14 měsících.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.