Ahoj Mulderko!
Prosím tě,nestresuj.
Náš syn v 8 měsících zvládal válení sudů na obě strany.Nic víc.Slabiky začal v 9 měsících-baba a papa.A je to dva týdny zpátky(před týdnem mu bylo 10měsíců),co začal pérovat na kolínkách,začal se bravurně plazit-říkáme mu housenka
,občas i leze,ale plazení je rychlejší,sedá si a chce strašně stát... A fakt během dvou týdnů.Dr. ho řešila jen do doby,než se začal sám překulovat na bříško a zpátky,od tý doby se ptá,jestli dělá pokroky,ale sama říká,že je to lenoch a že chodit začne tak do toho roku a půl.No a já to už neřeším.Taky jsem hysterčila,ale zase synátor měl vždy na všechno moře času-třeba pást koníky nechtěl vůbec,vztekal se a na vánoce zničehonic začal.Takže jsem věděla,že to zvládne a taky zvládnul.Teď už dělá pokroky každým dnem,ale je to na všechno lenoch,jen na jídlo ne.A lenoch má být po kom.Naše dr. se směje,že holt kluci jsou takoví.
Takže klid,dítko to zvládne ze dne na den,zatím neplaš,na to bude eventuelně ještě času.Ale náš kluk byl to samý a jak psala Karkulka,ze dne na den začal lézt,plazit se,sedat si...