Markéto, všechno NEJNEJNEJ xvátku!
mám devítiměsíční Vanilku. Celou mateřskou jsem dělala zkoušky v posledním ročníku VŠ, udělala jsem si týdenní kurs trenérů memoriky, byla na dvoudenních supervizích a dodělávala roční víkendový výcvik konstelářů. To všechno s malou v šátku s sebou - doporučuju!!! Jak psaly holky, malá je klidné a stále kojené miminko, navíc bydlíme v Praze, takže jezdit MHD i autem nebyl problém, a do jejího čtvrtého měsíce jsme dokonce občas zašly spolu do nekuřácké restaurace, protože byla fakt zlatá, spinkala a pravidelně po čtyřech hodinách zahlásila přebalení a nakrmení. Na konci mateřské jsem se vrátila plně do práce a na rodičáku je manžel. Měla jsem z toho cca týden nervy (obzvláště starší generace mě častovala znejišťujícími rýpanci), ale teď po čtyřech měsících jsem šťastná, že jsme to tak mohli udělat. Malá je vysmátá a v pohodě, třeba bez obvyklé separační úzkosti, manžel má jednak čas mj. na psa a na procházky, druhak zpětně doceňuje můj servis během doby, kdy jsem byla doma...
A já jsem v klidu - i když v zápřahu. A mám super kamarádku - odsávačku Avent isis IQ - doporučuju na ní nešetřit, bez ní bych dávno nekojila. A kojím stále, protože je to tak pohodlné...
Držím pěsti!!! Jo a za 3 neděle odevzdávám diplomku a jdu ke státnicím