| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, měla jsem úplně stejný pocit. V práci jsem se v těhotenství dohodlo, že u PPM budu chodit dvakrát týdně na 5 hodin a zbytek týdne pracovat z domu. Od pátého týdne naší dcery se tak stalo. Je ale potřeba mít dítě zaběhnuté v denním režimu-dnes vám všue řeknou, že se má kojit, když dítě chce. Mně se osvědčilo dodržovat nejméně dvouhodinové přestávky, které jsme postupně prodlužovali. Chce to trochu trpělivosti, protože prs kromě stravy skýtá miminku taky uklidnění. Nechápu, jak někdo pozná, jestli se chce mimčo uklidnit, nebo má hlad. Prostě jsme dodržovali pauzy. Mám taky trochu štěstí, protože malá už v noci spává 6 hodin, tuto pauzu využívám k odstříkání mléka, terým je pak dokrmována, když jsem v práci. Ze začátku jsem byla šťastná, že jsem si chvilku od miminka odpočla a přišla do reálného světa, kde bylo vše při starém. Co začala malá koukat a reagovat, začíná mi být smutno, když ji opouštím. Problémem je taky skladování odstříkaného mléka-v práci dám do mražáku a než dovezu domů, je rozmrzlé-tj. vyžaduje znovuzmražení, což se nedoporučuje, ale malá zatím vše přežila. V ledničce se mi mlíko už párkrát zkazilo, tak teď neriskuju a rovnou mrazíme. Můj názor je, že uvidíte, jak všechno půjde. Ze začátku rozhodně doporučuju nechávat mimčo jen u jedné osoby, která se nějak popere s krmením-my dokrmujeme z lahve, ale někdy se nedaří tak lžičkou. Je potřeba, aby si mimčo na jiný způsob krmení než je kojení zvyklo a ne co dva dny zkoušelo něco jiného. Hodně štěstí a pevné nervy!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.