Ahoj Vendy, přečti o kousek výš : Těhotenství a PN - pomoc (Adriana) Mám podobný problém (9tt) 12 a noční v domově důchodců. Budu příští týden měnit doktora, protože nejsem spokojená. Trošku jsem si i pobrečela, vůbec mi nic neradí a poprvé mne i vyděsil mimoděložním těhotenstvím a to neviděl ultrazvuk. Nechápala jsem, jak může něco takového vyslovit a celý týden mě trápit. Po ultrazvuku mi sdělil: No máte pravdu, jste těhotná. Toť vše!! Vypadalo to, jako bych si do té doby vymýšlela. Čekala jsem jiný přístup, rady a taky aby se ptal i on mě.. V pátek jdu ještě k obvodnímu lékaři, třeba mi on pomůže. Strašně se na mimi těšíme a nechci nic ohrozit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.