Ahojky Delfi. Už jsme se o miminko snažili dlouho, proto taky ta ovulace neproběhla tak jak měla...no testovala jsem i v řádném termínu, ale tušila jsem, že zbytečně. používala jsem totiž i ovulační testy a ty žádnou ovu neukázaly....No a potom, když menstruace nepřicházela, tak jsem průběžně tesovala dál a říkala si, co kdyby. První nepatrně pozitivní testík byl asi 11 dní po předpokládané menstruaci, čili u mě 11 dní po oplodnění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.