| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Slovy klasika: "vším čím jsem byl jsem byl rád" :-) až na jednu epizodku s účtem a jednu se servírkou, ty dvě jsem nezvládla, jinak relativně spoustu prací - od klasické asistentky přes speditérku, prodejce piva do zahraničí, au-pairky a dogwalkera (to je ten co venčí psy za peníze- to jsem si taky malovala jak budu prohánět dvě úžasné dogy a dostala jsem takový smetáky co jsem za sebou musela pomalu tahat abychom někam došli, haha), k učitelce jazyků - to mě bavilo asi nejvíc, ale za ty tři roky jsem taky docela vyhořela a vykecala se. Taky jsem chtěla děsně být průvodkyní na zájezdech na sever, i to se mi na týden splnilo - až na to že jsem nestihla nikam odjet neb jsem byla vyhozena protože jsem si dovolila vyslovit nesouhlasný názor panu majiteli na jeho chování (ku.va a pí.a byly pro něj slušná slova). Zpětně jsem ráda - určitě je na světě o průser míň :-) a můžu poslušně hlásit že během mé služby se nic zvláštního nestalo :-) Jo a taky jsem sázela stromky, kosila louky, prodávala v knihkupectví (stálá výtka šéfové že furt něco čtu), sbírala višně, odesílala převodovky :-) něco bylo jen brigádně, výpomoc apod., ale pro zkušenost super. Jo a ještě mě svého času lákalo být DHL kurýrkou páč jsem si představovala jak to budu svištět třetí kosmickou :-) s dětmi mě závodění přešlo. A letuškou jsem se chtěla stát, i na konkurz jsem šla, ale u psychologa jsem se prokecla že mám nechuť k podpadkům a k bydlení v Praze.... takže nic.
No a co mě čeká po mateřské - těžko říct, uvidíme. Pokud bych si fakt mohla vybrat, tak pastevec koní by mi nevadil :-) nebo bača :-) ale to by ty ovce musely být kapku míň hlučné... někdy je to bečení k zbláznění

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.