Slovy klasika: "vším čím jsem byl jsem byl rád"
až na jednu epizodku s účtem a jednu se servírkou, ty dvě jsem nezvládla, jinak relativně spoustu prací - od klasické asistentky přes speditérku, prodejce piva do zahraničí, au-pairky a dogwalkera (to je ten co venčí psy za peníze- to jsem si taky malovala jak budu prohánět dvě úžasné dogy a dostala jsem takový smetáky co jsem za sebou musela pomalu tahat abychom někam došli, haha), k učitelce jazyků - to mě bavilo asi nejvíc, ale za ty tři roky jsem taky docela vyhořela a vykecala se. Taky jsem chtěla děsně být průvodkyní na zájezdech na sever, i to se mi na týden splnilo - až na to že jsem nestihla nikam odjet neb jsem byla vyhozena protože jsem si dovolila vyslovit nesouhlasný názor panu majiteli na jeho chování (ku.va a pí.a byly pro něj slušná slova). Zpětně jsem ráda - určitě je na světě o průser míň
a můžu poslušně hlásit že během mé služby se nic zvláštního nestalo
Jo a taky jsem sázela stromky, kosila louky, prodávala v knihkupectví (stálá výtka šéfové že furt něco čtu), sbírala višně, odesílala převodovky
něco bylo jen brigádně, výpomoc apod., ale pro zkušenost super. Jo a ještě mě svého času lákalo být DHL kurýrkou páč jsem si představovala jak to budu svištět třetí kosmickou
s dětmi mě závodění přešlo. A letuškou jsem se chtěla stát, i na konkurz jsem šla, ale u psychologa jsem se prokecla že mám nechuť k podpadkům a k bydlení v Praze.... takže nic.
No a co mě čeká po mateřské - těžko říct, uvidíme. Pokud bych si fakt mohla vybrat, tak pastevec koní by mi nevadil
nebo bača
ale to by ty ovce musely být kapku míň hlučné... někdy je to bečení k zbláznění