| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je to tezke, ale asi te odjezd do CR nemine, aspon na ty prazdniny.

Jinak ja jsem taky v UK, zacla jsem jako aupair a nemohla jsem se dockat navratu zpet do CR. Bohuzel realita byla jina, po 2 letech v cizine se CR tak zmenila nebo mozna nezmenila, zmenila jsem se ja. Najednou mi hodne veci vadilo - a moc dobre vim, ze to vypadalo, jako ze se na CR citim "moc dobra". Ale tak to nebylo. Jednou clovek okusi pobyt v cizine, tak se tezko vraci "domu". Ja se do UK vratila po cca 4 letech v CR a ted zijeme tady. A kde jsem doma? Ani v CR, ani tady. To moje "doma" uz je v minulosti a je mi to lito, ale podle zkusenosti vim, ze tohle je problem vetsiny.

Rada bych se vratila do CR meho detstvi, ale ne do toho dnesniho.
UK neni idealni, neni to ma vlast, ale ted jsem proste tady.
Domov mam tam, kde je ma rodina - manzel a deti.

Ja osobne bych zustala s manzelem, on je ma budoucnost. Ani "CR meho detstvi" by nebyla to ono, kdybych byla bez nej.

Ale nakonec je rozhodnuti jen na tobe. Hodne stesti ~x~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.