Přidat odpověď
Nasim se ted moc dobre nedari, nebot tatka se na stara kolena trochu pomatl, mozek mu uz nefunguje, nadelal dluhy a cely jeho duchod jde na to a zije se s manciniho. takze je podporuji. opravdu by me hanba fackovala, kdybych ji tu dala holky na hlidani a ja si odjela sama na Rhodos, jakoz to ted delam, ale nedala bych ji za to ani korunu. ona by koupila nam vse posledni ale proste nema. takze jsou ted na slovensku u prababicky, ja jim, tu necham dost eur aby si oni taky uzili.mamce zaplatim operaci oci, a mesicne ji vypomaham. obleceni ji kupuji jen ja, je z toho smutna, ale vyrikali jsme si to. jsme rodina, a je normalni ze si pomahame. kdyby jsme se spatne meli my , tak oni by nam urcite taky pomoohli.
co me trochu vice tizi je jak vypomahat brachovi, jeslti ano nebo ne. zustal po uraze, na voziku, ochrnuty, ma problemy s bydlenim, rozdavaji si ho po ustavu, jestli mu pomoc nebo ne. je mi lito jak skoncil, bohuzel si za vse muze sam., ale nemohla bych se divat jak byc skoncil na ulici.
Předchozí