a ještě před pár dny, když byli s tříletou ségrou po obědě v pokoji v patře, ale nespali, nechala jsem je chvíli si pohrát. bylo tam takové ticho, že jsem měla dojem, že snad nakonec usnuli. (já snad nikdy nedostanu rozum). malý mě pak vítal slovy: maminko, nakrmili jsme prasátko trávou! v pokoji na matraci leželo velké plyšové prase a před ním - úhledně poskládaná náruč listů, zatímco oplešatělý zelenec se houpal v květináči opodál ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.