Ahoj, chtěla bych vědět, jestli má některá z vás stejnou zkušenost. Já i moje sestra jsme rodily jen týden od sebe. Oba máme chlapce. Velice mě však mrzí chování mojí matky, která otevřeně upřednostňuje syna mé sestry. Chodí ho často navštěvovat,nás jen občas i přes to že jí zvu.Hlídá ho(když jsem potřebovala pohlídat já, neměla čas), neustále o něm mluví v superlativech, doma má vystavené jeho fotky.Tohle všechno se podepisuje na mám vztahu k matce.Začíná se mi odcizovat.Nevím jak takto narušený vztah zachránit, ale nedokážu se přenést přes to jak matka "odstrkuje" mého syna.Poraďte...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.