Přidat odpověď
no,i já mám ségru a ta rodila o 9měs. déle po mně. jenže..já bydlím dál od našich,asi 60km a ona vedle a navíc je tam neustále pečená vařená od porodu...ne,že tam bydlí,ale návštěvy celodenní. její kluk je tam jak doma a podle toho se chová. když přijedeme,vše je tam jeho,nepůjčí to,to je moje,to je moje,nikdo mu nic neřekne. můj syn,ten mu své věci půjčí bez debat a on si je půjčuje sám,ale jakmile se chce zhoupnout na houpačce,tak je jeho a hotovo. tak si naše věci,co tam jsou jsou asi jeho,protože tam neustále nejsme..už mě to štve a docela mě to znechucuje tam i jezdit poslední dobou. máma najevo nedává sice to,že by někoho upřednostnila,ale mrzí mě,že když tam jsme,tak si se synem třeba víc nehraje nebo tak. jen si třeba sedne tam kde je a hotovo,to stačí...kdežto když je tam kluk ségry,tak je to jinak..no a děda,to je to samé.s ním je spjatý a u nás je to věnování na pět,deset minut a není čas..to samé u nás na návštěvě. prostě se posadí,čtou si noviny,popovídají si,ale pohrát si s ním,to ne. dost mě to mrzí a štve zároveň. on je pak trošku také zklamaný,že už třeba jedou pryč a nevěnovali se mu.teď mi i řekl,že babička ho tam na prázdninách nechce a bratránek je tam u ní pořád. co na to má pak člověk říct,už i dítě to cítí a sám říká,že by tam chtěl mít také klid-no i já,člověk si tam neodpočine,neustále je tam rušno a plno :o(.
Předchozí