NO u nás je to tak že moji holčičku babička hlídá a a chce jí hlídat... mého kloučka nechce. Chápu, kluk je dvouletý démon a holčička je "rozumná" pětiletá slečna. No ovšem když jí byly 2 tak byla démon ještě větší a brali si ji od roka a dobrovolně. Kluka měli prvně skoro ve dvou letech a to jsem jim ho vyloženě vnutila pod tlakem protože jsem se fakt po dvou letech potřebovala vyspat....A situace trvá když je řeč o hlídání tak malej jako by nebyl.....
Tuhle malá přišla s jakousi teorií že jí babaička říkala že jí si vezme na prázdnini a brášku ne... no jak to bylo nevím já u toho nebyla když jí to říkala .... mnohla si to malá přebrat po svém...
Ano mrzí mě to ale učím se s tím žít moje matka jiná nebude a mluvit s ní narovinu se nedá už asi tak 25 let!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.