Máťo, ty si fakt poklad. Mockrát ti beruško děkuju, ty jo, takové vysvětlení včetně obrázkové fotodokumentace bych fakt nečekala. Voala jsem do Pronatalu a tam mi řekli, že mám vysadit utroš a počkat na MS, protože 14. den už by to mělo být vidět. Ofiko mám Ms dostat zítra. Myslíš Máťo, že bych měla teda ještě alespoň do zítra počkat? Když jsi po iui měla slabý stínek až 6. den po ovu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.