| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako samozřejmě, Terezo - stereotyp - kdo s ním nemá problém? Stereotyp tu je, ale já se fakt snažil to řešit - ale podle mé ženy nedostatečně. Jenže já fakt nevím, jaké ona má představy. Kdykoliv se začneme o něčem bavit, začne na mě (sorry, že to říkám, ale je to pro ženy dost typické) vytahovat jí vnímané křivdy deset let staré. Prostě nejsem miliardář, abych peníze nemusel řešit a jenom se věnoval rodině (a Bůh je mi svědkem, že bych strašně rád), ale prostě jsem normální člověk, s normální kapacitou - a den má 24 hodin. Žena taky maká - ráno vstává do školy, připraví děti, po škole je rozváží do kroužku - jenže pak mi to vyčítá, že bych se na tom měl víc podílet - jaksi ji nedochází, že kdybych se na tom víc podílel, ty kroužky by nebyly, protože takový tenis stojí nějakých 10 až 20 tisíc ročně (a to není jediný). Podle mě prostě žena žije totálně mimo realitu (respektive vnímá jenom tu svoji). Já kolikrát dělám třeba přes půlnoc, abych stihl termín (samozřejmě - žena to nijak neocení - vyčítá mí, že dávám práci přednost před rodinou) - padám na držku, ale vždy si vybavím tu scénu ze Simpsonů, kdy si Homer přelepí nápis: "You are doing it FOREVER" na "YOU are Doing it For Her" - a dá sí tam fotku dcery. To je můj přístup.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.