| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cítím to do jisté míry podobně, akorát si opravdu nemyslím, že by žena byla vypočítavá - věřím, že to, co říká, opravdu cítí a je přesvědčena o své pravdě.

Jakože si nechávám občas "srát na hlavu", to je pravda - prostě vím, že na agresi nemá cenu reagovat agresí - takže se snažím to tlumit - ale jen do určité meze. Ale pak následuje náraz. Skutečně v ní teď vidím stále víc její matku. Jedná se o snad až patologickou paličatost. Neschopnost přistoupit na kompromis.

Tereza: Ano, chyba v komunikaci je určitě. Jenže tady už jsem taky s rozumem v koncích - když se to snažím řešit konstruktivně, dozvím se nakonec, že ji "poučuju", "mám vždycky pravdu" apod. Někdy si říkám, jak zpívá Nohavica, že bych ji snad měl dát pár facek (ač to naprosto, ale opravdu naprosto proti mému naturelu). Ale asi dvakrát nebo tříkrát jsem na ni zvýšil hlas a ona okamžitě couvla... jenže mě to nepřipadá jako dobrá strategie - kdo umí víc řvát, kdo má větší sílu... - hlavně ne před dětmi - co si z toho odnesou do života? Ale fakt si připadám jak totální vůl - ještě před měsícem jsem ženě objednával z USA kabelku (jenom poštovné stálo 50 dolarů), protože si takovou přála...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.