Přidat odpověď
Odpovím současně Tobě i Vence: Na to si žena hodně stěžuje - že jsem ji málo objímal a obletoval - a je to do jisté míry pravda - ale já fakt nejsem robot. Sedím 12 hodin "na prdeli", pak přijdu domů, a žena mi řekne, že "smrdím" - no jasně, že jsem po dvanácti hodinách práce splavený. Tak by se to snad dalo zaonačit trošku jinak, ne? Třeba: "Nechceš se jít se mnou vysprchovat"? Ale když vám to žena naservíruje takhle, tak už pak na žádné techtle mechtle ani nemáte chuť.
Společnou dovolenou jsem právě plánoval - děti na táboře. Jenže je z toho prd. Protože ona prý už o to nestojí...
Takže já jsem asi tak na 50 % rozhodnutý, že si začnu hledat nový vztah - nechci si tady honit tričko, ale prostě ještě nepatřím do "starého železa", a co se tak pohybuji mezi lidmi, nějaké, celkem i lákavé, příležitosti byly - nikdy jsem jich nevyužil - nedokázal bych se pak své ženě podívat do očí. Ale za stávající situace - opravdu nevím, kolik let mám ještě před sebou (naše rodina nevyniká dlouhověkostí) - a nechci je strávit "v pekle". Ale ty děti, to je obrovský problém - ať už to zařídíme jakkoliv, vždycky je to negativně poznamená... a jsou to takoví mazlíčci...
Předchozí