Váš pohled na věc je mi blízký. Bohužel - já si nemohu vybrat, kolik budu vydělávat peněz - buď jedu v určitých procesech - do kterých byla docela fuška se dostat - nebo z nich vypadnu a půjdu na pracák - to je specifikum mé profese. Myčka apod. Dávno není problém - to zvládnou děti hravě - akorát že žena to chce po mně, a já to pak musím "delegovat" na děti. Hodně velký problém u nás je dělení času "práce-žena-děti" - já nemám kontrolu nad tím, kdy mi přijde práce - z USA klidně o půlnoci (časová pásma) - a je třeba ji do 8 hodin udělat. Pak je chci být chvíli s dětmi - od 8 do 10, dejme tomu. No a ve 22:00 už je žena unavená a jde spát taky... a pak mi vyčítá, že dávám dětem přednost - ale jak to "spravedlivě" rozdělit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.