1) Proč jsem přišel na "babský server" - nikoliv se v něčem utvrdit či pomlouvat svou ženu, ale získat tak trošku ženský pohled na věc (i když mé podání samozřejmě je subjektivní)
2) Nicméně jsem byl včera opravdu hodně vytočený a ke konci, přiznávám, už i docela opilý...
3) Ad peníze - ono to tak vypadá, že se u nás všechno točí okolo peněz, ale není to tak. Na druhou stranu však jsou peníze dost důležitým aspektem v životě rodiny. Já o nich píšu proto, že mám pocit, že moje žena si tuto stránku příliš neuvědomuje, protože když jsme se poznali, tak ještě studovala a o peníze se tak nikdy nemusela starat ani zajímat. O těch parfémech a ženiných příjmech jsem psal tak nějak pro ilustraci, na jaký standard je žena zvyklá. Taky má svoje auto, které jsem jí koupil (a není to škodovka).
4) V těch "pozornostech" vůči ženě mám "rezervy" a vím o nich. Ale já opravdu nevím, jak to všechno skloubit dohromady. Navíc to taky vždycky nefunguje. Současná krize začala vlastně tím, že žena přijela domů a začala připravovat děti na tábor. Bylo u toho dost dusno. Tak jsem ji pohladil, a řekl: "Miláčku, klid..." - na což mi ona odsekla: "Taky jsi tady mohl alespoň zamést, když jsi byl celou dobu doma..." (no, "doma" jsem byl, ovšem současně "v práci" - a zrovna byl docela fofr - i oběd jsem řešil jen tak pro zajímavost tak, že jsem vytáhl pizzu z mrazáku, foukl ji do mikrovlnky, co mám pro tyto účely vedle stolu, a pak ji "za pochodu" baštil..."
Takže tak. Vaše názory pro mě byly přínosem, děkuji za ně, i když si nejsem jist, zda ještě bude co platné... ale ona i možnost "vyřvat se do vrby" má svoji hodnotu...