Přidat odpověď
No jestli jste Aloisi reálný, tak předně:
1. To že manželka vydělává méně neznamená, že její práce není náročná. A kolik námahy stojí po celém dnu v práci úklid, praní (ono to samo neskáče do pračky, do sušičky ani do skříně), vaření, i když to člověka baví by vám asi mohla vyprávět každá z nás hodiny. K tomu výčitky svědomí, že má málo času na děti a v konečném důsledku nechtěná nervozita i vůči dětem. Co třeba paní na výpomoc v domácnosti? Z vlastní zkušenosti výrazná pomoc za relativně slušné peníze.
2. Psát uražené dopisy a dělat věci, o kterých doufám, že někoho vyprovokují ke zlepšování vztahu je podle mně nerozumné a necitlivé. Na tohle 99% lidí bude reagovat proti úderem. Zažila jsem něco podobného a jediné k čemu mě to vyprovokovalo bylo rázné ukončení vztahu. Pokud byla žena unavená, což jistě byla podle toho jak to popisujete, jediné co potřebovala bylo jak už tu holky psaly obejmout a ujistit, že ji máte rád, že jí pomůžete a že to všechno společně zvládnete. Pokud toho nejste schopen a místo toho se urážíte, tak se nedivím, že s vámi nechce být.
Předchozí