| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

chtěla jsem ještě jen dodat jednu zkušenost z mé strany - stane se, že mě manžel opravdu hodně naštve a pak přijde a jakoby se chce udobřit - věnuje tomu cca 3 minuty a když hned nejsem celá blažená, že teda za mnou přišel (mám taky svou hrdost a když mám pocit, že se ke mně chová dlouhodobě ošklivě, tak hned nezapomenu vše za minutu a chci, aby se teda trochu snažil to odčinit a být na mě milejší déle než 2-3 minuty ~d~) no a pak později řekne "JÁ" jsem přišel, ale TYS to neocenila...takže asi tak~d~
chápu, že jsi po práci fakt unavenej a chápu, že nelze práci třeba zmírnit (mám to podobně, buď musím pracovat i během rodičovské dovolené, nebo prostě o klienta přijdu, není nic mezi, že třeba budu dělat 1/3 té práce), ale je tedy asi potřeba najít nějaké řešení, ubrat někde jinde, protože tak jako chápu, že nemáš sílu, tak chápu, že manželka má taky své "nároky" co se týče společného času-zájmu, věř mi, že stačí třeba 30 minut denně, kdy se jí budeš opravdu věnovat - mluvit s ní apod. (jen ještě jedna poznámka - představa takto stráveného času je v pojmech mého manžela taková, že pokud jsem třeba v obýváku, přijde, pustí si tour de france a sleduje to, a pak se diví, že přece "večer byl se mnou"~q~~d~ a že mi třeba ani neodpovídal na co jsem se ho ptala, o nějakých intimnostech ani nemluvě~d~....)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.