| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no co bys s tím mohla dělat....neboj já myslím, že dítě vnímá jak se chováte doma a že tohle je zkrátka jiný způsob života. myslím, že důležité je třeba si o tom popovídat. vyjádří před dětmi vsou nespokojenost, že se Ti nelíbí mluva a třeba jiná výchova a proč (uráží , je bez úcty, agresivní...)nabídni jak jinak se dají řešit problémy nebo jak jinak, slušně, se dá vyjádřit co měli oni na mysli aniž by používali urážky. já říkávám dětem, že vždy můžeme druhému říci co se nám nelíbí, co nám vadí aniž bychom ho museli urážet. to nevede k dobré komunkaci a pokud spolu chtějí lidé komunikovat tak by se urážek měli vyvarovat.já myslím, že děti se dobře orientují třeba i s výchovou ve škole, která také nemusí být identická s tou vaší doma. důležité je jak přistupujete k věcem Vy. izolovat je nemá, podle mne, smysl. můžete so o tom všem pohovořit a děti si mohou vybrat jak se bodou chovat...a třeba na chvíli zkusí i co se vám nelíbí, ale pak třeba pocítí že to nemusí být to ono. stejně když u toho nebudete se budou vyjadřovat po svém. když budou mít dostatek informací třeba se sami rozhodnou, že se jim nelíbí druhého urážet a ponižovat...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.