| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já to chápu, myslím, že nezbývá než si o tom promlouvat a třeba se i dozvíš proč se tam tak těší. ty nebudeš odsuzovat je jako osoby budeš komentovat jejich chování. věřím že pro vaše děti jste prvotními vzory právě Vy.naopak pro jejich děti jste šance zjistit že žít se dá i bez urážek a takové výchovy.není to jednoduché to je jasné a myslím že jedinou cestou je být sám takovým vzorem, který takové věci nedělá. brácha je napříkklad velmi slušně vydělávající muža a díky tomu mají dost dobrý nadstandard .svým dětem také dopřávají co já nemohu. no vůbec jim to nezávidím, protže si myslím, že jsou už tak trochu mimo realitu a jejich dcerka je vyvedená když někde není něco dokonalé....samo že odmalička moje dcerka naráží a my s ní, že si nemůžeme tolik dovolit a je to nepříjemné, ale co nadělám. a myslím, že to nakonec bere celkem dobře. ukončit s nimi styk je jaksi hloupé, ale někdy narazíme. třeba pořádali oslavu dětí v jednom zábavném prarku. že dětem vstup zaplatí, ale dospělí si to zacálují sami. bohužel i tak to pro nás bylo dost takže jsme se oslavy neůčastnili. jemi to líto, přišli jsme popřát na návštěvu. ale my opravdu nemůžeme jít do předražených prostor abychom pak příští měsíc rozpočítávali finance na den...bylo to po vánocích ... stejně tak z druhé strany manželůvbratr je tak celkem autoritativnía netolerantní a čeká nás společný týden na chalupě a musím přiznat že si už dopředu přehrávám situace ke kterým by mohlo dojít a i to jak budu reagovat snad se vší slušnosti, ale nenchám už sebe, děti ani nikoho jiného urážet ve jménu dobrých vztahů. snad se mi to i podaří....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.