| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, malovala jsem si každý byt téměř sama, právě před týdnem jsme s přítelem malovali náš nový. Na předěly u stropu jsem používala laťku, kterou jsem si dělala kolen celé místnosti linku a pak pěkně ručně, malým štětečkem co nejpřesněji. Pásku nepoužívám, protože mi většinou šla dolů i s čerstvě vymalovanou novou barvou. I když jsem nechávala vše důkladně zaschnout, stejně mi to strhla.
Ředění nepoužívám, pokud chci opravdu pěknou barvu, nejdřív zkusím natřít kousek, abych viděla jak bude vypadat až zaschne. Zjistila jsem teď, že dražší barvy, které namíchají třeba v Baumaxu z toho jejich stroje jsou perfektně krycí, odstín je stejný a nevybledne. Ty co už jsme koupili hotové v kbelíku, tak jsou po natření krásné, ale jak uschnou, tak nic moc. Jak píše Elca, kolem zásuvek, oken, topení, atd...malou štětkou nebo zárohákem a jinak vše válečkem.
Jo a linku mezi dvěma barvami třeba v pokojíčku jsem neřešila, jen jsem si to od podlahy naměřila, zase laťkou a tužkou udělala...pak na to přišla dětská bordura, tak to nemuselo být tak přesné.
Vytírám hned ten den, když končím, nenechávám do druhého dne, jde to pak líp dolů. Ale vše drbu na všech čtyřech~:-D~;)~d~
Nevím co dalšího napsat, klidně se ptej~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.