| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já ti nevím, je těžké posuzovat něco z takových útržků, navíc je to dost emotivní, třeba když se na to mrkneš za pár hodin, napsala bys to trochu jinak... sama to znám, občas jsem měla taky takové stavy...

Po pravdě já za partnerskou komunikaci nepovažuji to, že si budeme navzájem sdělovat o čem se kdo z nás baví s kámoškama (kámošema) v hospodě. Nepřijde mi to tak důležité, jako jasně, když se jedná o naše společné známé, tak si třeba řeknem hele ta a ta čeká další dítko, ten se bude ženit, rozvádí se apod. Ale převykládávat si po návratu odněkud ty kecy, no nevím, taky by mě to unavovalo. Jako o čem se asi tak baví chlapi v hospodě? Já třeba vím o čems e ten můj baví, občas s jeho partou kluků z volejbalu taky zajdu a baví se hlavně o předešlém tréninku, zápase, turnaji atp., dále proberou problémy v práci které kdo má no a když tam sedí u baru nějaké dlouhonohá kozatá baba, tak si o ní řeknou pár fantazijních chlapských keců a to je vše.
Myslím že baby to ve svých partách dělají stejně, nebo já teda jo.
Jakého je znamení tvůj muž? Můj je v rybách a přestože je výborný společník ve společnosti, který baví celou partu a vymýšlí ptákoviny, tak doma spíše mlčí, respektive nemá potřebu se mnou hodiny dlouho klábosit, není na to ani čas, taky mám 4-leté dítě a on chodí do práce z které chodí večer, k tomu tréninky atp. a tak není tolik času na kecání. Po pravdě chvilku jsem si na to musela zvyknout a teď je to tak, že když si chci probrat nějaký pokec, tak jdu na Skype s kámoškou a je to ~R^

Možná jsi jen unavená po letech na mateřské, doporučuji začít pracovat a třeba tím přijdeš na jiné myšlenky, minimálně získáš trošku odstup od problémů, které mohou být přechodné a třeba jen zveličené.

Co bych nesnesla teda určitě jsou nadávky, ale vím že v některých vztazích si občas něco peprného řeknou a vyhovuje jim to. No tupé a sezení u PC a hraní her by mi taky vadilo. Pokusila bych se převést na jinou činnost, třeba přes dítko...

Přeju hodně štěstí ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.