Přidat odpověď
Nebudu ti na dálku radit co dělat,to ej ošidné,navíc každá strana to vidí jinak a pravda může být někde uprostřed.Záleží jestli spolu chcete být,přijde mi,že ano.Zkusit nějakého psychologa,poradnu,kde byste řekl každý svůj názor,to co vám na druhém vadí a skusit kompromis.Nebo si vypsat na papír proč chci zůstat a proč ne.
Jen si dovolím k tomu co píšeš o tom povídání.Většina chlapů prostě nebude vykládat manželce o čem se bavili v hospodě,protože prostě nemaj důvod se o tom bavit.Nebo to pro uši manželky není.A to že ti v podstatě naznačil,že jeho nezajmá co jste probíraly u kafe s kámoškama,no ono ho to opravdu jaksi nezajmá.Vidím to doma,jsem vdaná 16 let,taky občas krizovky.Furt jsme páčila,o čem se u pivka bavili,taky občas manža jezdí třeba na dva dny ke kámošovi a tak.Nejdřív to hrál do autu,pak jsem ho jednou naštvala tak mi to vpálil.Ano celou dobu tam rozebírali jak jsou ženský hysterický stíhačky a předháněli se kdo je na tom hůř.Takže od té doby,na tohle se neptám.A on zas nechce vědět,kterýho manžílka nebo přítele jsme propíraly s kámoška u kávy, popřípadě jiné důležité ženské problémy .A já nemám potřebu mu to sdělovat.
Musíte najít jinou věc o které budete komunikovat,i kdyby to měla být nesmrtelnost chrousta.Najdi si ty nějaký zájem,zaúkoluj ho,že jednou týdně,třeba o víkendu bude s malou on a ty se budeš věnovat sobě.Já nevím di palvat,čti si,prostě si najdi něco co tě bude bavit.
Prostě některý chlapy takhle fungujou,že přijdou domů a chtěj mít klid,neřešit žádné problémy a vypnout.Třeba hrát "debilní" hru na PC.Beru blbá vlastnost,kort když jsi s malou celé dny sama a chceš si pokecat,ale je to tak.Mě manžel směnuje,jezdí mi domů třeba po pěti dnech.Taky jsme zralá kecat s klikou u dveří,ale vím,že se na něj nemůžu hned sesypat,ale dát mu pausu.
Takže já osobně bych hned rozchod nevolila,srovnala bych si myšlenky,všechna pro a proti,třeba i za pomoci toho psychologa a pak jednala.Ale jak se nakonec rozhodneš,to už je tvoje volba.
Předchozí