| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nečetla jsem ostatní příspěvky, takže se možná budu opakovat... zaregistrovala jsem jen, že snad vybíráš šířku 45 cm...

Stejný problém jsem řešila přesně před rokem. Myčku jsme nikdy neměli a taky jsem netušila, co přesně mám chtít. Nakonec jsme koupili BOSH. Jsem spokojená, ale spousta kamarádek má i jiné značky a jsou spokojené taky, takže v tom to není.

Já jsem za tu dobu vysledovala, že praktičtější je šířka 60 cm (pokud samozřejmě máš místo). Jinak spotřeba vody, hlučnost a podobné technické údaje jsem se snažila vybrat ty nejlepší v rámci fin. možností, tj. v rámci ceny, kterou jsem za myčku chtěla dát.
Poloviční náplň je zbytečná, stejně jako předmytí, které jsem původně vyžadovala. Důležité je jak je myčka uspořádaná vevnitř. Zda je možné co nejvíc trnů sklopit a udělat tím víc místa. Taky mi vyhovuje nastavitelná výška horního koše. Z programů využívám nejvíce AUTO, jednou za čas intenzivní a v případě nouze, když třeba zapomenu zapnout myčku večer, tak "rychlý" program - to je nádobí umyto za 25 min., ale samozřejmě při větší spotřebě vody.
Jo a taky jsem chtěla aby to mělo funkci, tuším "aquastop" - tj. když dojde k nějaké poruše, tak aby mi myčka nevytopila kuchyň. Ale to už má asi většina myček... Stejně jako akustický nebo světelný signál o dokončení mytí.
Taky je lepší pořídit si myčku, která má "šestý smysl" - každý to nazývá jinak, ale jde o to, že myčka si sama určuje množství a teplotu vody a tím optimalizuje spotřebu.
Když si vygooglíš "jak vybrat myčku", tak ti vyjede pár stránek, na kterých najdeš občas zajímavé rady, na co si dát pozor, co vyžadovat, co lze oželet...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.