| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem moc ráda za toto téma.
Já mám asi nějaký blok či co, ale prostě mi to strašně vadí.
Už jsem zkoušela vše. Manžela velmi miluju, jsme spolu už strašně moc let, ale tohle mi prostě nejde. A zdá se mi, že je to čím dál horší. Dřív jsem aspoň při náladě po alkoholu na chvíli byla schopná si ho vzít do pusy, ale te´d!! Hrozně se mi nadavuje a raději se tomu vyhnu i za cenu třeba hádky:-((
Připadám si jako sobec, protože on mě ústy uspokojuje. Mě to nevadí, ale stejně se u toho neuvolním a pořád myslím na to, že on by to chtěl taky a já jsem na nic!!
Pak se stane i to, že třeba nejsem schopná dosáhnout vrcholu a někdy to i nahraju, protože manžel miluje, když mě může uspokojit ústy. Strašně po tom touží a já nechci aby i toto jsem mu odepřela.
Vážně si příjdu jako sobec a strašně to narušuje náš sexuální život.
A protože se pak cítím provinile, sex oddaluji a vymlouvám se a je to časem čím dál horší.
Mám strach, že manžela zklamu( dost těžko nese když mě neuspokojí) a pak je jasné, že to vyvrcholení nepříjde a opět se chci zavděčit a tak předstírám a pak si to vyčítám.
No asi píši dost zmateně, ale je to u nás už kolotoč nezdarů a zamotávám se do toho čím dál víc.
Navíc antina kterou beru mě silně utlumuje.
Je to jedno z druhým.
Dřív jsem si o tom dokázala s manželem popovídat, o tom co kdo od sexu očekává, ale teď se stydím a cítím se provinile a nechci ho zklamat tím, že mu řeknu o onom předstírání.
Manžela miluji a nechci ho zranit a aby to skřípalo.
Zatím to držím v sobě, ale cítím že to není ono a manžel je taky z toho někdy rozhněvaný, že ho odmítám:-(
Tak myslím, že jsem asi odběhla od zdejšího tématu:-((
Ale pomohlo mi to, dostat to ze sebe. Dodalo mi to tak nějak kuráž na večer:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.