(Jéžiši, MY, sorry.) Vlastně máš celkem dobrej úhel pohledu. Já to porovnávám s ostatními spotřebiči doma - pračka, lednice atd. a to je u nás teda rozhodně delší životnost za méně peněz. A moje matka vlastní naprosto funkční myčku cca 15 let - Gorenje. A rozhodně ji vůbec nešetří. Je ale také pravda, že jsme myčku kupovali v době, kdy to byla celkem ještě dost drahá záležitost. Cca dva roky po nákupu ceny myček rapidně klesly. Právě děláme novou kuchyň, vybavujeme komplet novými spotřebiči - hledám na netu a je to děs. Myslete na mne, ať mám šťastnou ruku. :)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.