Ivul moc neporadím, prošla jsem si taky několika konflikty na pracovišti - od sprosté kolegyně,která měla vyjadřování jak zedník /omlouvám se všem zedníkům/ a dost si potrpěla na šikaně a povyšování se až po nařčení z posílání anonymů a rozvratu manželství jiné kolegyně - vše naprosto vymyšlené. Skončilo to i výhrůžkami mé osobě fyzickou likvidací. Můžu říct,že jsem v té době prožívala opravdu kruté období. Řešení - měla jsem za sebou rozumného nadřízeného - ředitele,který se za mě v obou případech postavil a také já jsem se k tomu postavila čelem,tedy navrhla jsem řešení přes policii a byl klid,neboť obvinění byla vymyšlená a policie by snadno odhalila odesilatele anonymů ...
Takže můžu snad jen doporučit,najít si ve firmě osobu,která tě podpoří a s kolegyní si vyříkat věci nejlépe v přítomnosti personalisty případně nějakého nadřízeného - protože to co tam obě strany řeknete bude závazné
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.