Tak já jsme na fígl skočila. Vracela sem se do tesca po tříleté mateřskéz místa recepční mě přeřadily na pokladnu. To by mi ani tak nevadilo, ale rovnou mi nabídly zkrácenej uvazek, já blbec kývla, abych měla víc času na domácnost a děti aby to nebyl takovej skok. A ted prý už nemám šanci zpátky na celej uvazek. Měla sem si trvat na celým jak sem měla před MD. Takže počkám do října, až malá najede školku a pak když mi uvazek nezvýší odcházím, protože za 7 000,- to prostě nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.