Veru, až na to "uklízíme s manželem" to máme doma stejně
Teď mi tedy před porodem docházejí síly, ale jinak generálně uklízím každou sobotu od shora až dolů (nebo odzdola až nahoru). Hračky a provozní nepořádek poklízím večer když jdou spát (aby měli ráno zas co vyházet) a když už večer ani nemám sílu, tak jen nohou odhrnu koridor od postele na záchod, abych polospící nešlápla na kostku lega.. to je docela bolest
Párkrát za týden, mě ovšem chytne amok, že není pro samej bordel kam plivnout a to pak zakleknu na podlahu, nadávám jak dlaždič a uklízím... a můj muž s dětmi na mě koukají z gauče, nechápajíc, co mě to popadlo a v lepším případě zvednou nohy na stůl abych pod nimi vytřela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.