Také mám doma hyperaktivní dítě.Nyní je mu 9 let,jako miminko byl velmi hodný do svých 7 měsíců.Velmi brzo se naučil chodit po čtyřech.V 10 měsících už běhal.Neustále jsem ho musela mít na očích,protože dělal všechno co nesměl .Nic pro něho nebyla překážka,všude vylezl,snad kromě lustru.Slovo NE,nebo NESMÍŠ pro něho nic neznamenala.Všechno dělal obráceně no vlastně dodnes to tak dělá.Když jsem na stůl postavila sáček s moukou,mohla jsem se spolehnot,že jak se otočím obsah bude na zemi.Že když bude mít na sobě čisté tričko,tak se zákonitě poleje džusem,nebo kakaem.Co se týče učení,tak to je velká zkouška trpělivosti.Při úkolech musím kontrolovat každé písmenko,které píše,poněvadž je schopný v jednom slově udělat tři chyby.Po jedné větě si musí odskočit udělat pár kotrmelců,break- otoček.Když mu něco nejde,tak se schová na pět minut pod postel.Takže nám to zabere spoustu času.Když jdu na třídní schůzky,tak stojím poslední v řadě,protože vím,že nic milého neuslyším.Ale na treninku to neplatí,tam slyším jen samou chválu.V kolektivu je velmi oblíbený a má spoustu kamarádů.Jinak je velmi samostatný.Ráno mu nemusím nic přimomínat.Sám vastane,sám si umí udělat snídani,kterou sní za pár sekund,sám si jde vyčisti zuby.Velmi brzo se naučil říkat R a Ř.Když s něčí potřebuji pomoci,hned rád a ochotně pomůže.Je ne- ustále v pohybu.Taky jsme si užili hodně úrazů,protože je moc zbrklý.Přitahuje úrazy jak magnet.Je to naše zlatíčko.
Předchozí