Hansi, o jaký zákon se opírá ona povinnost poskytnout čOP. Já se domnívám, že jsem povinna se prokázat OP a podepsat převzetí, ale dle mého nejsem ze zákona povinna dát řidiči PPL číslo OP. No zkusím pohledat, ale smrdí mi to. No já nedávám a nebudu dávat. OP poskytnu k nahlédnutí a hotovo. nedávno jsem byla jako jediný svědek účastna ex.říření a i tehdy jsem odmítla dát jakýkoli údaj z OP - jen jméno a příjmení. Odešel s nepořízenou. Ani on mne nedonutil. Lidi se často nechají utáhnout na nudli, měli by si dávat pozor na to co musí a co jen mohou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.