| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ČS opravdu hodně přijímá lidi. Jenže zároveň, když často přijímá lidi, tak tam ti lidi dlouho nevydrží~d~ Moje kamarádka dělá ve Spořce, je to ve městě, ale na menší pobočce. Pracovní doba hrozná, ale říkala, že tolik peněz jí nikde nedají, tak je tam stále, i když je to vykoupené stresem. Dokonce je to tam tak, že pokud tam máš nějakou známou a ta Ti doporučí tu práci a Ty bys tam nastoupila a vydržela půl roku (nebo rok?), tak pak dostane ta známá finanční odměnu. Myslím, že kdyby tam byla nějaká super práce, asi nebude tolik lidí odcházet.

Taky jsem nemohla teď nic najít a to jsem toho dost vystudovala a mám i praxi v několika oborech, bohužel teď je těžké sehnat místo. Ale pak se na mě usmálo štěstí a našla jsem si super práci se skvělou prac. dobou, dobrý plat a fakt mě to baví a zároveň i práci na doma. Tak Ti taky přeju moc štěstí~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.