Potřebuju zjistit, jestli ten člověk udrží něco v hlavě déle než 7 minut a má smysl pro pořádek, zároveň by mě zajímalo, jestli to s ním za měsíc nešlehne.
Aby bylo jasno, tak já nevěřím na pohovory ani testy, příliš jsem jich absolvovala.
To, že 4 z pěti dělaj do jisté míry stafáž, je moje právo. Nakonec nebylo by vám lépe vypadnout po druhém než po prvním kole, kdybyste se ucházely o práci?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.