| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nejsem šťastná?

taky jsem to mela podobne - dite chtene, s laskou pocate, v dostatecnem veku a dostatecnem zazemi, s milujicim partnerem. A presto to bylo ze zacatku divny, zadna velka laska se nekonala. Neboj, nehrot to, prijde casem. Pokud mas jen pochyby, ale zvladas se postarat, nech tomu cas.
Na sveho syna jsem ze zacatku koukala jako na mimozemstana a dneska uz tomu tak davno neni. Pomohlo mi vykaslat se na vse, co se podle okoli "musi" a zaridit si zivot podle sebe - u nas to znamenalo prizpusobit dite nam a ne naopak. V praxi - nemam rada chodit dvakrat za den bezcilne na prochazky s kocarem, tak jsem proste nechodila - nekdy jsem sla, jindy jsem dite dala k otevrenemu oknu do zahrady a nechala ho spat. Vadilo mi kojeni, tak jsem nekojila a davala UM, vadilo mi nepracovat, tak jsem dva dny v tydnu v praci pokracovala a syn byl mezitim s manzelem, ktery pracuje doma. V noci diky UM mohl vstat i manzel a na stridacku jsme se vyspali oba. Dodavalo mi to pocit, ze se zas tak moc nezmenilo, i kdyz zpetne vidim, ze zmeny byly obrovske. Ale stacilo to k tomu, ze laska k diteti prisla. Neboj, bude lip.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.