Mně malého položili na břicho a nechali ho tam, jak dlouho jsem chtěla. Pravda, hodinu jsem ho na hrudi neměla. A stejně jsem byla doma po návratu z porodnice úplně tam (a trvalo to nejmíň 3 měsíce). Ano, do miminka jsem se zamilovala - bylo to naprosto nejkrásnější miminko v porodnici a vůbec široko daleko. O mateřské lásce ale nemohla být řeč. Tak bych na to položení na hruď jako všespásu moc nespoléhala. Dítě je prostě obrovská změna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.