Hello se netrap.....asi to má každý....podle mě pracuje ve velkým ta únava.....nebo mohl někdo něco říci...nebo se stát..mě se to stávalo běžně.....asi si to moc beru....
Mě to chytilo v těhotenství...kdy jsem musela ležet..a nemohla ani sedět....natož někam jít...manžel mě jen 3x týdně vozil na injekci...a jsem si připadala neschopně......už 8tt , že nejsem schopná nejdřív X let přijít do jinýho stavu(ono jen jsem se u našich zmínila...,že pořád nic a že jdema nějakm..tak sestra moje drahá" přestaňte otravovat doktory"- to taky nepřidá...to si pamatuju i 15 letech))...pak být normálně těhotná a ležet doma tak to byli myšlenky škoda mluvit.....
PAk se narodil Luk a všechno dobrý....jenže okolo 2. měsíce...šílený větry....
PAk mě to opět přepadlo...co mám jako jíst....pít jen vodu..., když mu všechno vadí....no však to mě opravdu dostalo.....ty jeho větry co zmizeli až skoro v 10. měsících
Pak takový to, že Luk v noci se dost budil...a já nevyspalá na zabijačce poslouchala, že v 11 hodin segra zmizla spát neb ráno brzy stávala....a já jsme přece doma tak se můžu vyspat přes den.....
A teď je jim 8 a 10,5let a já se strašně těšila až budou 5 týdnů o prázdninách nečekaně pryč...a teď bych je měla nejradši doma...nikdo mě v neděli nevzbudil v 5:45 " maminko já se jdu tulit" a nikdo po mě v 6 nechtěl snídani