| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Proč nejsem šťastná?

Neboj se, já zažívala to samé, porod byl těžký a boelstivý, malý navíc chtěl kojit co dvě hodiny ve dne v noci, takže jsem byla nevyspalá, doma bordel, k tomu neustálý boj se záněty v prsu, malého trápilo bříško... Byla to hrůza, první dva měsíce jsme fungovala jako stroj - nakrmit, přebalit, snažit se uspat... a pořád dokola. A pak se začal usmívat. Začal mě poznávat, měl radost, když jsme se ráno nakláněla nad postýlku. Teď nám táhne na půl rok,ale ubezpečuju tě, že od toho 3. měsíce se to bude rapidně zlepšovat, stane se tvým parťákem, bude na tebe reagovat, budete si spolu hrát, a věř mi, kdyby to bylo nutné, dýchala bys za něj a to a radostí ;) Venku jezdíme se staženou korbou kočáru a Ondí kouká na stromy, na domy, a diví se, všechno ho zajímá, nebo když před ním křepčím a zpívám, chechtá se nahlas jako blázen a má radost, nebo když hrajkem rtu klasickou hru "KUK!", tak nadšením vříská... Kojení už taky není jen jídlo, je to rituál, vidí prso a spustí to svoje "huhůůů" (něco jako - mamino děůej, nebo to nevydržííííím :)) papká a při tom se na mě zamilovaně dívá a když na něj šibalsky mrknu, tak se začne smát... Jsou to naše zlatíčka, i když začátky jsou těžký ;) A bude to jen lepší a lepší!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.