| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sáro,

věřím,že je těžké to pochopit a smířit se s tím...Mám kolegyni,která je ortodoxní katolička a má 3 syny,dvojčata a mladšího syna,který je taky gay.Snaží se to utajit a těžko to nese,ALE starší synové mají své rodiny a své životy a když staří rodiče něco potřebují,kdo asi myslíš,že jim pokaždé pomůže ze šlamastyky!?Právě ten gay...

Zastávám názor,že tito lidé(muži nebo ženy) si svou orientaci nevybrali,ale v našich silách je jim to alespoň trochu ulehčit.Vždycky říkám,že ani nikoho nezybili,ani nic neukradli a věř,že je mezi nimi hodně velmi slušných a vzdělaných lidí.Sama mám mezi nimi přátele.Když mi bylo v životě hodně zle,byl jeden z gayů moje "nejlepší kámoška".Mají schopnosti,které třeba zase heterosexuálové nemají,především empatii.Bude to chvilku trvat,ale nakonec to příjmeš.
Důležité je,aby Tvůj syn našel kvalitního partnera,se kterým bude šťastný.

Hladím na dálku!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.