Přidat odpověď
koukámjak může být jedna věc posuzována dvojmo,o))))nic ve zlým teda,já šíleně nesnášela když tchýně skoro denně volala jak potřebuje do obchodu,atd.,o)))přitom žije s dcerou,mimo jiné byl to pozděj jeden z důvodů proč jsme se přestali všichni stýkat,o)))tchýni bych snad i překousla,po tom co jsem z dennodenní návštěvy to stopla na jednu-dvě týdně,ale nehodlala jsem nechat dělat z tenkrát přítele,poskoka a taxikáře sestřičce,která je zdravá,mladá a vdaná a já na vuzku s děckem lítala sama po dr.jinak ted po dvou letech manželství se opět vídáme-s tchýní a teda musí být,aby něco chtěla a to si už dojede autobusem,o))))dr.,atd. neřeším,to je jasný,o)))
no ale proč dvojmo,o)))
naopak od tatíka máme telefonáty furt a chlop maká jak strhaný-máme totiž zahradu napůl,o)))ale kolikrát chce takové věci,co by zvládl sám,či by to prostě počkalo až o víkendu dorazíme,o))))ale to už je jiný,o)))i když zas jsem tam pak já,když přeteče"pohár trpělivosti",kdo ječí a řekne dost,o))))chlop by ze sebe nechal dělat poskoka snad od každýho,o))))
Předchozí