| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no rozhodně bych kvůli tomu nevyvolávala hádku. to je rozhodně hloupost ze strany švagrové.
ale nezdrobněliny u dětí mi prostě přes pusu nejsou, ať se jedná o hodňouse nebo permanentního zlobivce. syna taky někdy oslovuji vojtěchu, ale buď je to když se škádlíme, nebo když se zlobím. ale on má takové měkké jméno, že mi to tak nepřijde.

ale je pravda, že i mě říkali všichni hodně dlouho ( až do 22 let ) a to včetně přednosty kliniky kde jsem dělala, zdrobněle.
a když mi někdo zdrobněle neřekl - ne v práci, ale když jsem byla menší, tak mi bylo jasné, že se na mě zlobí.

stejně tak sousedka má dceru Anetu. Ale když slyším její maminku jak na ní volá Aneto, tak se mi plaší kudla v kapse. přijde mi to, jako by se na ní pořád jen zlobila. fakt jsem jí ještě neslyšela, že by jí řekla Anetko. mě to přijde takové nevlídné, nemilé, neosobní....
Pro mě to je Anetka, i když jí už bylo 10.
a bratránkovi bylo už 16 a říkám mu furt Pavlíku ~t~, tam teda se budu muset polepšit ~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.