| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já prakticky vůbec, většinu roku jsme 500 km daleko a naštěstí jsou moji rodiče celkem mladí.
Horší to bylo, když jsem se odstěhovala po VŠ. Byli zvyklí, že myju + utírám nádobí, luxuju, vytírám, myju chodbu, žehlím, utírám prach (nevařila jsem a neprala) a tak když jsem přišla na návštěvu, nebylo uděláno nic, čekali na mě zvlášť těch sedm pytlíků s odpadky u dvěří mě dojalo :))
Skončilo to, až když jsem se odstěhovala 100 km.

Manžel momentálně svým rodičům nepomáhá - tou vzdáleností, ale jezdí na společnou chalupu (kde oni jsou pořád a my tak dvakrát do roka) malovat, natírat podlahy, sekat trávu, prořezávat stromy, čistit okapy ...

Až budou starší, bude to horší, budeme muset koupit nějaký byt poblíž, abychom se mohli starat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.