| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Veroniko, samozřejmě že oslovení o kvalitě mateřství nevypovídá...~;) vo tom žádná... Ale fakt bude problém někde jinde než v oslovování tvé neteře.. mohl to být jen spouštěč, záminka pro to aby tě švagrová sjela...

Nicméně pokud si to prostě nepřeje abys neteři říkala Jiřino, tak bych jí prostě před ní Jiřino neříkala... sedmiletá holka už si dokáže sama říct jak se jí líbí nebo nelíbí...

Naše děti se svým jménům "kalendářním" nebrání (tedy Kuba je na to ještě malej) a učíme je od začátku že se jmenují tak jak se jmenují.. co mi třeba trhá uši že ještě v první třídě u tabule se děti představují "Já jsem Petříček Novák", "já jsem Lucinka Vomáčková"... I když samozřejmě doma jsou (můžou být) tím Petříčkem a Lucinkou, že jo....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.