No, to se to tady rozjelo..reakci viz autorka "lavina" poněkud nechápu..člověk dělá i věci iracionální..a i když je šťastný (má v podstatě dobrého muže a v podstatě zdravé děti), má přece právo toho mít plné zuby a je pochopitelné, že si potřebuje někde postěžovat, podělit se...já jsem za cvoka na každém kroku - 5 dětí, únavou padám na ústa ob den, na chlapy s kamoškou brbleme co týden..ale v podstatě jsem ráda a šťastná, za to co mám...průměrný extrovert se občas potřebuje podělit s radostmi i starostmi..od toho tyto stránky jsou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.